Over

Opnamepunten is een online applicatie van Bouwdossier. Met behulp van een pc, smartphone of tablet legt u opnamepunten op tekening vast met fotoвЂs en een omschrijving. U wijst punten aan iemand toe en bewaakt de afwikkeling. De status is eenvoudig uit te lezen. Hiermee heeft u het overzicht en weet u op ieder moment wat al in orde is en wat nog niet. Met een rapport bundelt u de informatie voor communicatie of een dossier.

U maakt een account aan, neemt pdf-tekeningen op en kunt aan de slag. Moeilijker is het niet. Wilt u ook andere partijen toegang tot de informatie geven? Dat stelt u zelf in.

U kunt punten voor diverse opnamewerkzaamheden gebruiken. Dit is bijvoorbeeld een inspectieronde of de oplevering.

Met een smartphone op zak bent u altijd klaar om opnamepunten slim vast te leggen, daar gelijk een rapport van te maken en per e-mail of WhatsApp te versturen.

Opnamepunten is als zelfstandige applicatie te gebruiken Гn binnen de Bouwdossier-omgeving.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met Opnamepunten kan werken. Om dit te faciliteren kunt u per account een gratis project aanmaken. Wilt u Opnamepunten op meerdere projecten gebruiken dan kan dat binnen de Bouwdossier-omgeving. Wilt u alleen Opnamepunten gebruiken log dan in op www.opnamepunten.nl. Voor de volledige Bouwdossier-omgeving logt u in op www.bouwdossier.nl.

Bouwdossier

Met een compleet Bouwdossier heeft u alle relevante informatie over uw bouwproject binnen een online omgeving voorhanden en kan worden aangetoond dat het werk aan de wettelijke en contractuele eisen voldoet.

Bouwdossier is een instrument voor efficiГnt (samen)werken binnen de bouw en vastgoed. Hierbij ligt de focus op de communicatie over afspraken en kwaliteit. Relevante bestanden zoals tekeningen, rapportages, inspecties of andere documenten worden via Bouwdossier uitgewisseld. Met deze informatie wordt gestuurd op voortgang en resultaat.

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren